Ontdek al puzzelend de rijkdom en diversiteit van het Nederlands. ‘Hollandse’-, Zuid-Afrikaanse en typisch Vlaamse woorden maken de Zweedse puzzelposter op groot formaat (54×86 cm) tot een bijzondere puzzeluitdaging. Deze puzzelposter is naar aanleiding van de ‘Week van het Nederlands’ (6 – 13 oktober 2018) gemaakt.

De Zweed van het Nederlands

Benieuwd of jij een 10 voor de Nederlandse taal krijgt? Bestel de speciale Zweedse puzzelposter (genaamd De Zweed van het Nederlands) hier en test je kennis van het Nederlands, Vlaams en Afrikaans op groot formaat. Deze puzzelposter is verkrijgbaar voor slechts € 2,99

Oplossing

Benieuwd naar de oplossing van De Zweed van het Nederlands? Klik dan hier

Winactie uit de kranten

Is het gelukt om de prijspuzzel in de diverse kranten in Nederland en België op te lossen? Laat dan hier je antwoord en gegevens achter om kans te maken op één van de 2 cadeau cards van Weekendjeweg.nl.

Let op: de oplossing van de eerder genoemde puzzelposter (De Zweed van het Nederlands) wordt hier niet gevraagd. Alleen de juiste antwoorden op de puzzels uit de krant, worden meegenomen in de trekking van de prijzen.

Woonplaats
Meedoen kan tot 20 oktober 2018
- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
- De prijs is niet inwisselbaar voor geld
- De winnaars krijgen bericht